keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Vappulöydöt

Suuntasimme viettämään vappua Tampereen suuntaan ja siinä matkalla pysähdyimme ideaparkissa ja kirppiksellä.....Jos haluaisi elää rakentamisvaiheen siististi, hamstraamatta mitään ylimääräistä niin pitäisi osata välttää kirppikset....ja mieluusti kaikki muutkin liikkeet. Rautakaupassakin minun pitäisi käydä valvotusti.

No näin siinä kävi.....


 Tuikkulyhdyt, tiimalasi, sementtiristit, musta ruukku, aurinkopeili ja suuri itämainen villamatto.Nämä ristit olivat megeet! Niitä voi käännellä ja täyttää luilla, lihansyöjäkasvilla tai laittaa sisälle kynttilän.Tuikkulyhdyt kinusin siskolta ja Neiti Aika- tiimalasi löytyi kirppikseltä. Tosin kerkesin sen jo maalaamaan mustalla.

Musta jalallinen ruukku on minimanista. Minulla on aikasemmin hankittuna ollut yksi ja se vaati itselleen parin.

Aurinkopeili. Olen haaveillut aurinkopeilien perään pitkään ja viime kesänä Anttilaan tuli tämä myyntiin. Hinnan takia jätin ostamatta,kun on väärän värinenkin. Unohdin koko peilin ja jonnekkin Anttilan varastoihin se pakattiinkin pois silmistä. Kunnes viimeviikolla se oli kannettu alelaaria vasten nojailemaan ja siihen oli lätkäisty ALE- lappu. Mukaan sen nappasin. Villamatosta ei nyt ole kuvaa, koska se on varastossa rullalla ja odottelee matonpesukelejä.

 

Siskoltani sain lahjaksi pari viinilasia ja lasinalusia. Teksti saa minut aina nauramaan.- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti