sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Raksaviikko 4, "Onks sulla ne kuvat"

23-29.5.2016

Tällä viikolla melkein jokainen aamu on alkanut kysymyksellä "Onks sulle ne kuvat?" Kertaakaan ei ole ollut. Täyspaniikki ja lamaannus. Soitan jollekkin. Kaikille. Kyllä joku tietää missä NE kuvat on. Hakiessani lisää routaeristettä Starkilta, noutopihan myyjä taisi havaita henkisen tilani ja päästyi sekä lastaamaan, että sitomaan kuorman minulle valmiiksi...

Kaikki onneksi on selvinnyt suhteellisen helposti sitten....ainut ensikertalainen, kun kuuitenkin olen minä.

Olen esittänyt kehitysidean, mitä jos olisi foorumi, vaikka s.posti jolla jokainen urakoitsija voisi etukäteen ilmoittaa mitä tarvitsevat, kun tontille kurvaavat? Käy se tietenkin näinkin, että soitan paniikissa kaikki tähän projektiin liittyvät läpi, koska joku varmasti tietää jotain... Viihdyttävämpi vaihtoehto se on ainakin.


Tuolla seisoo peura, se oli maanantai aamuna vastassa.

Mitä sitten saatiin aikaiseksi? No ainakin listat patolevyn suojaksi, ulkopuoliset routaeristeet, salaojat ja tarkistuskaivot ja sadevesiputket. Niin ja taas nyrjähtänyt nilkka. 

Päivät venyivät pitkäksi erinäisten viivytysten myötä ja kotio päästiin vasta puolenyön aikaan. Kiitos ja hatun nosto kuuluu tällä viikolla kaivinkonekuskillemme joka korkeuksista vahti tontin tapahtumia.

Puolenvälin täytöt....


Palapeli.
Täytöt valmiina ja viimeistelyä pikkutäryttimellä...

Sunnuntain final. Talon ympäri tärisytelty 2 metrin levyinen tasanne pystytystä varten tuleville telineille. Nosturille tasoitettu tila.
 Näyttääpä piha suurelta.Ja miltä sunnuntaina näytti kun pois lähdettiin.- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti