torstai 24. elokuuta 2017

Raksaviikko 68, Hahmotellaas vähän tätä keittiötä.....

14-20.08.2017

Niinhän siinä kävi, että talolle valmiiksi odottelemaan kannettu keittiö alkoi houkuttelemaan sen verran, että paketteja purkaessa ja sisätöä kasatessa meni viikko leppoisasti. Sitä mukaan kun pakettikaaos olohuoneen puolella alkoi selkenemään oli keittiöstä mukautunut kaappisokkelo. Hieman sai muistin perukoilta kaivella, että mikä palikka oli tarkoitettu mihinkin kohtaan, mutta yllättävän hyvin kaikki sitten loppujen lopuksi muistui mieleen. Keittiön hankkimisesta ja suunnittelusta on kuitenkin reilu vuosi.....


Minä toden teolla pidän Ikeasta. Kaapit valmistuivat vikkelään ja asentuivat seinille näppärien asennuskiskojen varaan. 


Keittiön ja ruokailuhuoneen väliin on tulossa vitriiniseinä jonka läpi on tarkoitusnähdä. Siinä kohtaa lähedemme niin sanotusti tuunaamaan Ikeaa (palataan siihen sitten myöhemmin), mutta ensin piti tehdä ruokailuhuoneeseen lattia. Asensimme lattian kaikkien keittiön kaappien alle jos joskus haluaa vaihtaa esim. keittiön kaappien paikkaa on lattia silti yhtenäinen kaikkialla.Lattia vaihtuu keittiötä ja eteistä hallinnoivasta shakkiruudusta olo - ja ruokailuhuoneen mustaan kalanruotoparkettiin. Jokaisen lattian alle asennamme Proventin lattianalusmateriaalin.


Alku oli kalanruodossa oli haastava, mutta kun jyvälle pääsi niin ruokailuhuoneen lattia valmistui nopeasti.Hieman pölyinen pinta, mutta on se niin hieno!
Teemme ensin valmiiksi ruokailuhuoneen lattian ja jatkamme kalanruotoa sitten olohuoneen loppuun.
Moni asia on nyt vähän kesken ja montaa asiaa tehdään yhtäaikaa ja päällekkäin, mutta paketti kerrallaan kaikki purkaantuu ja asentuu paikoilleen. Vaikka tuntuukin, että ympärillä on kaaos, on siinäkin joku punainen lanka. Mitä valmiimpaa tulee sitä vaikeampi on tiellä olevia tavaroita siirrellä, koska haluan olla todella varovainen valmiiden pitojen kanssa.


Leo ja Sulo ovat mukana vielä ja nyt kun ilma kylmenee ja on märkää heitä näkee vielä useammin ja paras paikka taitaa olla Ikean pahvilaatikkotornin päällä.

Tällaista tällä kertaa. Muutaman viikon päästä pitäisi tulla portaiden, en malta odottaa ja keittiön jälkeen hyökkäämme täydellä teholla laatoitettavien huoneiden kimppuun.

- Heidi

Kiitos ihanista kommenteista joita teiltä on tullut <3 Ja tervetuloa uudet lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti