tiistai 8. elokuuta 2017

Raksaviikko 66, Yläkerran lattia VALMIS!

31.07-06.08.2017

Niin vaan sen lattian asentamisessa meni oma aikansa, mutta sunnuntai iltana viimeisetkin yläkerran parkettilankuista naputeltiin paikoilleen. On kyllä hieno, olen niin tyytyväinen valintaamme!


Pikkumakkari Nro.1:
Osa sähkökalusteistakin on asennettu paikoilleen ja on nekin kyllä hienot!Pikkumakkari Nro.2:Työhuone:
Aula/olohuone:Todella hyvin musta lattia sitoo tiloja yhteen. Mikä tahansa muu lattia olisi jäänyt pliisuksi. Ja ainakin näin nopeasti fiilisteltynä, tämä lattia kumosi kaikki negatiiviset mielikuvani parketeista. Itselleni oli päähän pinttynyt ajatus siitä, että parketit olisivat kellastuvia kamaluuksia. Tosin ei tämä musta parketti nyt ihan helpoimmalla mahdollisella tavalla löytynyt. Sai kyllä kaivaa ja kartottaa lattia malleja pitkään ja hartaasti. Hieno se on. Laminaatti/vinyyli ei koskaan pääse samaan puun tuntuun, kuin oikea puu. Vaikka kumpaakin materiaalia saakin todella hienona. Tähän kotiin en kuitenkaan halunnut laminaattia tai vinyylilankkua.


Paikoilleen asennettuihin Renoviin olen myös tyytyväinen. Sopivat meille mitä parhaiten!


Meidän makuuhuone:
Musta makuuhuoneemme tummui vaan. Musta lattia oikein korosti seinien mustaa väriä ja huoneen tunnelma kuroitui kasaan.

Hetken aikaa kerkesin ihastella uutta lattiaa, kun se jo piti peittää suojapahvilla. Ensin olin pakahtua siitä kuinka hieno lattia on ja sitten se piti peittää. Melkein meinasi itku tulla, kun rullasin suojakartonkia lattian peitoksi. Niin jo odotan, että olisi valmis ja saisi muuttaa!


Piilossa ja suojattuna....


Pientä aarrejahtiakin kerkesin suorittamaan Tori.fi:ssä kun hankintalistalla on jo jonkin aikaa ollut sänky vierashuoneeseen. Tähän asti nykyisessä asunnossamme vieraat eli käytännössä siskoni on majoitettu olohuoneen lattialle patjan kanssa. Nyt tähän piti saada muutos uuden talon myötä. Eri vaihtoehtoja pohdin levitettävistä sohvista sänkyvariaatioihin, mutta aina palasin katselemaan rautasänkyjä. Sitten tämä tuli vastaan. Mustaa, painavaa valurautaa messingin värisillä koristeilla. Ikää jotain 10-100- vuoden välillä. Patjalle on metallirunko joka puuttuu alla olevasta kuvasta. En malta odottaa, että pääsen sisustamaan valmista taloa. Jaksaa,jaksaa vielä vähän!


-Heidi


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä - viimeisiä juttuja enää:) musta parketti sopii kuvien perusteella tosi hienosti seiniin ja koko kodin tunnelmaan. Joku vaalea sävy olisi ollut aikamoisen outo:) Meitä auttaa raksaväsyn iskiessä usein se, kun muistellaan, mikä tilanne oli vuosi sitten ja mikä nyt. Toista samanlaista vuotta ei tule..

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Ihanaa kun jaksat tsempata :) Huomaan myös itse katselevani vanhoja kuvia ja ajattelevani, että ollaanpa pitkälle tultu. Vähän matkaa vielä....

    VastaaPoista