maanantai 15. elokuuta 2016

Villa Julma: Havana fever

Olohuone ja sen yhteydessä oleva ruokailuhuone. Minä onneton sain päähäni sen mustan kalanruotoparketin, puolipanelin ja sitten vielä se Havanna. Niin juuri se Cuban pääkaupunki art decoineen, palmuineen ja rappioineen. Juuri se.

Alla muutama ideakuva Pinterestistä olohuoneen puolelle.


Meille ei tule tv:tä alakertaan, vaikka tuohon erkkeriin sille valmius tehdäänkin. Alakerran olohuone on viihtyisä oleskelupaikka ilman tv:tä. Itseäni ärsyttää olle kylässä jos tv pauhaa taustalla. Sitä jumittuu tuijottamaan väkisinkin. 

Ruokailuhuone on olohuoneen yhteydessä joten värimaailma on kummassasin sama. Pinterestissä törmäsin erääseen ravintolaan, josta sain inspiraation ruokailutilan seinänpätkälle.

Alla olevat kuvat Pinterestistä. Valkoiset seinät ovat täynnä luita...
Oma seinäni ei ole kovin suuri, noin 80cm leveä lattiasta kattoon. alla olevassa kuvassa sijoittuu se  vasemmassa alakulmassa olevan tähden kohdalle. Keittiötä ja ruokailuhuonetta halkovan virtiinikokonaisuuden viereen. Toinen, ylempi tähtion valkohäntäpeuramme paikka.Ruokailuhuoneen ja olohuoneen lattia on mustaa kalanruotoparkettia ja seinille tehdään 90 cm korkea musta puolipaneli, samalla tyylillä kuin eteiseen.Koska en osannut päättää millä tapetilla tilan tapetoisin ja jollain tavalla päädyin vihreästä väristä valkoiseen, tulee tilaan raitoina erilaisia valkoisia tapetteja. Suuria ornamentteä ja krokotiilikuviota sulassa sovussa. Raitoina. Saas nähdä mitä tulee! Mahtava!

Ainakin alla olevia nähdään raitoina....
Tämän valmistajaa, saati mallia en saa nyt päähäni. Muutama rulla jäi remontista yli ja se ajateltiin hyötykäyttää. 

Albany wallpaper, crocodile patternHohenberger, capri


Sandudd, glamour

Sisustuelementtinä meriakvaario olohuoneessa on varma katseen kiinnittäjä. Sellainen rakentuu sitten joskus väliseinäksi olohuoneen ja ns.galleria huoneen välille.Kuva:Pinterest

Alla olevan sohvaryhmän:sohva, kaksi nojatuolia ja pöydän kotiutin meille tulevaa olohuonetta varten. Sohvan nahat vaihtuvat uuteen mustaan nahkaan, kunhan kerkeän, puuosat saavat pysyä tuollaisina. Rakastuin heti. Kuvat tori.fi:n myynti-ilmoituksesta. (näppärästi nakersin pois ympäristön niistä, kaunista)
 Vähän täplää mukaan ja olohuoneeseen tulee myös olemassa oleva leopardivitriinimme. Sille kaveriksi koitan löytää messinkisen tarjoiluvaunun, viisiharaisen messinkisen jalkalampun ja ja ja...
Tällainen löytyy jo :) Kuva:Pinterest

Alla olevat kuvat Pinterestistä.

tarjoiluvaunu hakusessa.Norsukin löytyy, mustanruskeana tosin

Olen saanut päähänpinttymän sellaisesta viisihaaraisesta kullan värisestä lattialampusta ja tarjoiluvaunusta. Nämä ovat niitä asioita joita 90-luvun alun kodeissa nähtiin ja jotka ovat hävitetty pois muutaman vuoden päästä. Sääli. Pantteripatsas, tarjoiluvaunu ja viisihaarainen jalkalamppu aarteita kaikki. Aarteen metsästys alkakoon!

Tällaisen haluan! Kuva: Pinterest
Tässä suunnitelma olohuonetta varten. Hirmuisesti nypertämistä ja näpertämistä. Ihana tilava huone! Ja jos huonekasvit esim. palmut hankkisi sen verran kookkainan niin noi kissatkaan eivät ylettyisi tuhoamaan niiden lehtiä.....ehkä.


- Heidi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti