keskiviikko 31. elokuuta 2016

Raksaviikko 17, 30% musta

22-28.8.2016Peltikatto valmistui viimeviikolla 90% valmiiksi. Muutama viimeistelytyö puuttuu...Katto on niin hieno ja teki talosta taas vähän valmiimman näköisen. Ja 30%:sti musta!


Mutta kaikki ei silti mennyt niin kuin saduissa...Etupuolella kattopellit jäivät kattolyhdyn ja parvekkeen seinän välissä liian lyhyiksi. Siitä syntyi paniikki joka johti soittelukierrokseen. Eihän tämä nyt tällai voi jäädä. Katon asentaja oli itse huomanut saman, mutta jatkanut katon asentamista. Saas nähdä miten tuo korjataan ja kuka pistää nimensä paperiin ja vakuutta minulle, että vesitiivis tuli.

VINKKI: Rakennat tai sitten remontoit ja sinulla on palkattuna ammattilaiset jonkun asian tekemään. Valvo ja tarkista ja kysy,jos askarruttaa. Loppupeleissä sinä olet kuitenkin se joka talon/asunnon kanssa joutuu elämään. Rakentaminen maksaa p#¤%eleesti joten pidä huolta siitä, ettei se maksa sinulle lisää, kun uutta joutuukin sitten korjaamaan.

Suuri kolo.

Testataan peittääkö koristelistat....

....ei peitä..
Mutta katolle en itse voi muuta kuin marmattaa kaikille niille tahoille jotka jollain tasolla ovat sen kanssa olleet tekemisissä....ja vähän muillekkin. Vastauksia odotellessa oli pakko imuroida valmiiksi se alakerta.


Lattia oli tyhjä,siisti ja tasainen sunnuntai-iltana. Maanantaina aloitan styroksien laiton. Vähän kerrallaan mennään eteenpäin.


- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti