torstai 25. elokuuta 2016

Raksaviikko 16, Porausta

15-21.8.2016

Tämä viikko alotettiin uudella puhteella. Viimeviikon pieni takapakki saatiin käsiteltyä hyvin ja kaikki asiat korjattua katon asentajia varten. Viikonloppuna uusi yritys katon kanssa. Toivotaan poutasäätä.

Viikolla Rototec kävi poraamassa maalämpö- ja vesikaivon. Hirmuinen meteli lähti koneesta, vaikka kuulosuojaimet olikin korvilla, kun vieressä räystäslautoja maalailin niin metelin kuuli hyvin.

Pora.


Poistoputki lennätti kasan kivituhkaa.

Minä pelkäsin, että kaivoista jää näkyville suuretkin ns.kaivonrenkaat tai korkeat tötsät, mutta hyvin huomaamattoman näköiset nämä on.Vesikaivo.


Maalämpö.


Näkymä vesikaivolta talolle. Lämpökaivon ja vesikaivon välillä tarvitsee olla 40m. Onneksi tontti on sen verran suuri, että rajat eivät tule heti vastaan.

Kertaalleen kerettiin räystäät maalaamaan ennen katon tuloa. Nopeasti aina illoin kun täsmäsää näytti, että hetken on poutaista. Voitte kuvitella kuinka tänä kesänä on v*%&#tanut nämä ilmat!
Jokatapauksessa, sieltä se alkoi, harjalta musta pelti levitä katoksi ja voin sanoa, että tuleepa hieno!


Sieltä se katto pilkistää.En millään malta odotella, että nään valmiin katon. Seuraava rutistus meiltä onkin lattiavalun valmisteleminen eli sorapatjan muokkaaminen oikeaan korkoon ja sen päälle styroksien ja rautaverkkojen kasaaminen.

- Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti