sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Lukemista

Alennusmyynneistä tarttui mukaan muutama kirja. Kaikki keittokirjoja. Tiedän, että tämä naurattaa lähipiiriäni, koska en koskaan ole ollut leipuri,kokki tai kutsujen järjestäjä. Tähän suurin syy on nykyinen asuntomme, joka on auttamatta liian pieni. Varsinkin nyt, kun raksa-ajan säilöttävää tavaraa on nurkat väärällään ja keittiön pöytä täynnä tärkeitä paperikasoja, joita on ihan turha kerätä pois, koska niitä tarvitsee melkein joka päivä.

No niin ja sitten asiaan....TrueBlood: Sekä TV-sarja, että kirjasarja ovat ehdottomasti yksiä suosikeistani ja kun TrueBloodista thtiin keittokirja oli se pakko saada. Tosin odottelin tämän hinnan tippumista tovin. Ensimmäisellä selauksella kirja oli varsin hauska ja tämän tiimoilta ne tuparit tai Halloweenjuhlat sitten järjestetään!

Pataleipää: Tätäkin kirjaa olen kirjakaupan hyllyjen välissä hypistellyt, mutta nyt kun sille oli hintaa vajaan 5€ nappasin sen mukaan. Tykkään leivästä, en happamista limpuista tai ruisleivästä, mutta niistä rapsakkapintaisista pehmeäsisuksisista leivistä. Nyt on hyvät ohjeet miten lähteä niitä tekemään.

Maalaiskokin keittiössä: Tässä kirjassa on hyviä säilöntä ohjeita, nyt kun sitä hyötypuutarhaa marjapensaineen  ja hedelmäpuineen suunnittelen niin varmasti on hyötyä.

Emman kakut,leivokset ja jäätelöt: Herkkuja. Tätä ei tarvitse muuten selittää. 


-HeidiEi kommentteja:

Lähetä kommentti