maanantai 4. huhtikuuta 2016

Villa Julma: Pikkumakkarit, not so evil twins.

Yläkerrassa on edetty viimeisten huoneiden esittelyyn. Laitan ne kummatkin tämän saman otsikon alle, koska sisustuksellisesti nämä jäävät vähän vähemmälle huomiolle. Toistaiseksi. Toinen huoneista toimittaa vierashuoneen virkaa ja toiveena on ollut, ettei niitä kalmoja sinne sitten... Nähtäväksi jää ;) 


Kuvassa oikeassa yläkulmassa oleva makkari jää seiniltään vaaleaksi, kullan sävyiseksi. Sinne valikoitui Elloksella myynnissä ollut Callie-tapetti kultaisilla palloilla. Tapettia tulee ainoastaan ovesta katsottuna peräseinälle.

Kuva:ellos
Toiseen makuuhuoneeseen halusin jotain mystistä ja turkoosia. Muutama tapetti vaihtohto oli, joista tilasin näytepalat, vaikkakin oma suosikki oli kuvien perusteella jo valikoitunut. Kaikki vaihtoehdot olivat I love wallpaperin mallistosta.Turkoosia hopealla ornamentillä.

Tumma turkoosi kultaisella ornamentillä
Alla oleva vaihtoehto valiutui toisen makkarin tapetiksi. Turkoosi tausta on himpunverran tummempi kuin kuvissa, mutta pidän tapetista kovasti.
Ja ehdoton suosikkini, turkoosi kultaisella ornamentillä.


Kahden makuuhuoneen välissä on myös pieni vessa. Kun suunnittelimme talon pohjaa, mietimme poistammeko vessan, jotta makkareihin saadaan lisätilaa. Kuitenkin pidimme pienen vessan ja onhan se kätevä tuossa olla.

Vessanpönttö ja jalallinen käsienpesuallas ovat mustat, hana antiikkimessinkiä. Vessan ajattelin laatoittaa puoleen väliin ja jatkaa siitä tapetilla. Seinän laattavaihtoehtoja on kaksi: Musta noin 10x20 fasettilaatta tai vaalea, marmorikuvioitu fasettilaatta koossa 25x50.


                     

                                       

Tämä tulee olemaan lattialaatta.Tapettivaihtoehtoja pieneen vessaan on myöskin kaksi, jotta ei liian helpoksi mene. Hicks Hexagon Cole&Sonilta ja A Shade Wilderin Pavonis Peacock.

Kuva: Cole&Son

Kuva: A Sahe  WilderVessa on pieni, joten valitsen sitten minkä tahansa yhdistelmän, tulee sitä todella intensiivinen. Tuo Cole&Son kiehtoo kyllä hirmuisesti ja sitten tuo toinenkin on aivan ihana....

Musta fasetti ja hexagon tapetti vai vaaleaa marmoria ja peacock tapetti...tässäpä pulma.                                                                    - Heidi
2 kommenttia:

  1. OMG, äänestän vaalea marmori ja Peacock. Siis noi värit. Ihanat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on hankala! Seinät loppuu kesken ja ihania tapetteja pursuaa verkkokalvoille joka paikasta. Jännä juttu, että tämä on koko talon pienin huone ja sinne en osaa pintoja valita.

      Poista