torstai 21. huhtikuuta 2016

Luupaja, osa 3: Barokkikallot

Tauluiksi menivät nämäkin kallot. Olin kytännyt pitkään lähikirppiksellä olleita tauluja, mutta mielestäni hinta 24€/ kpl oli liian suolainen. Odottelu palkittiin ja myyjä tajusi tiputella hinnat kirppishintoihin 12€/kpl. 2 kappaletta näitä oli myynnissä ja ne kummatkin nappasin mukaan. Kehykset olivat juuri tarpeeksi runsaat ja barokkimaiseen tyyliin yliampuvat. Tälläisinä nämä eivät kuitenkaan miellyttäneet vaan maalasin maiseman uudestaan...... Mustaksi.Paksusti mustalla maalilla pastellimaisemat piiloon. Ei haittaa vaikka samettisen tasaista pintaa ei tullutkaan. Ja sitten viimeinen silaus.....Kallot.
Kallot kehyksiin kiinnittelin kuumaliimapistoolilla. Kallot ovat sen verran kevyet, että tässä tapauksessa kuumaliima kävi vallan mainiosti. 

Näistä muotokuvista tuli taas vähän erilaiset. Onpa sitten mistä rakentaa se kollaasiseinä sitten kun on se talo pystyssä.

Näiden tekemiseen tarvitset:

- Tarpeeksi "runsaat" keykset
- Kalloja
- mustaa maalia
- kuumaliimapistoolin

                                                               - Heidi2 kommenttia:

  1. Ihan uteliaisuutta - mistä hamuat luut ja kallot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa kalloista ja luista on löydetty metsästä sukulaisten toimesta, osa löydetty "antiikkiliikkeistä" ulkomaan reissuilla, osa on auton alle jääneitä onnettomia ja osa "metsästäjien teurasjätemontusta" ja osan olen saanut lahjaksi :)

      Poista