perjantai 17. elokuuta 2018

Me muutettiin maalle!

Pieni blogikuolema pääsi syntymään (syynä erittäin ärtynyt iskiasvaiva, joka palautti tietoisuuden omasta kuolevaisuudesta), mutta pakko oli tulla kertomaan; Me muutettiin heinäkuun puolessa välissä! 

Pääsääntöisesti itse olen rääkynyt ohjeistuksia ja valvonut toimintaa yötä myöden, kun iskias on hermottanut kummatkin jalat siihen tilaan, että harkitsin niiden sahaamista irti.

Tässä pari kännyräpsyä, teen paremma huonekohtaisen päivityksen kunhan jaksan istua koneen edessä vähän pidempään.


Eteinen:
Olohuone: (vanhat sohvat, uudet odottavat selän paranemista ja uutta verhoilua)


Akvaario/galleriahuone:

Ruokailuhuone:


Olohuone:Keittiö:Vierasmakkari:Työhuone:

Yläkerran aula:

Epämääräiset kasat roinaa vaeltavat vielä huoneesta toiseen etsien sitä oikeaa paikkaa ja osasta on vaan pakko luopua. Henkisesti ja fyysisesti rankin muutto ikinä. 8-vuotta ehdin asua edellisessä asunnossani, omassa asunnossani. Olin tehnyt siitä kodin. Hahmotelman Baroque Graveyardista, suloisesta sekamelskasta barokkia, antiikkia, mustaa, kultaa, vaaleanpunaista, leopardia ja rock`n`rollia. Sitä mukaa kun pakkasin tavaroita muuttolaatikoihin, kävin läpi muistoja. Niitä hyviä ja huonoja. 

Itkua tihrustaessani suljin perässäni oven ja avasin uuden. Villa Julma on alusta asti tuntunut kodilta. Vähän kerrallaan tavaroita purkaessani, tunneside taloon vain kasvoi. Tämä on oikea Baroque Graveyard, koti.


Makuuhuone:

Muutama kuva meidän makkarista....sängystä ( muualla on vielä laatikoita), joka sai lempparivaatteet niskaansa. Hävyttömän pitkän aikaa tämä kaunotar oli vähällä huomiolla.

Kaksi lemppariani;leopardi ja pääkallot <3 Ja kaksi lempiväriäni; musta ja kulta <3


Näihin tunnelmiin,

- Heidi

8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Varmasti ihanaa, kun pääsitte nyt rauhoittumaan ajoittain raskaan rakennusvaiheen jälkeen unelmienne kotiin:) kuvien perusteella teillä on todella mietitty yksityiskohtien sopivuutta kokonaisuuteen ja lopputuloksena tuli yhtenäinen, mielenkiintoinen ja jännittävä sisustus. Lukisin supermielelläni teidän kodista ja raksavaiheista myös jostain sisustuslehdestä, johon tulisi oikein paljon isoja kuvia, niin voisi tutkia vielä tarkemmin, mitä jännää olette löytäneet:) tämä on niin ihanasti valtavirran skandi-kodeista tai pelkistetyistä valkoisista sisustuksista poikkeava, ja entisestään arvoa nostaa se, että olette tehneet hurjan paljon itse! Toivottavasti selkäkivut helpottaa, niin saadaan lukea vielä tarkemmin talon kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Leikkuupöydällehän sitä sitten päädyttiin, mutta nyt mennään jo parempaan päin. Harmittaa vaan niin paljon kun kaikki tekeminen keskeytyi hetkeksi. Enkä ole tunnettu kärsivällisyydestä:) Täytyy toivoa, että joku lehti innostuisi tästä teemään juttua. Tosin ensin pitää saada kaikki laatikot purettua ja paikat järjestykseen. :)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Teillä näyttää törkeän hienolta!

  VastaaPoista
 3. Vierashuoneessa on ihanat värit ja muutenkin upea talo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse jännäsin tuota turkoosia väriä eniten, mutta huoneesta on muodostumassa yksi suosikistani!

   Poista