maanantai 16. heinäkuuta 2018

Raksaviikot 113-119, Sillä välin Villa Julmassa....

4.6-15.7.2018

Viime postauksesta onkin vierähtänyt aikaa.... Reiluun kuukauteen on mahtunut monta asiaa ja matka onkin ollut yhtä vuoristorataa. Me jäimme kesälomalle Heinäkuun alusta ja nyt onkin takoitus laittaa tavarat pahvilaatikoihin ja muuttaa heti muutto katselmuksen jälkeen.... Ensimmäisen töyssyn suunnitelmiin teki selkäni, joka meni paria päivää ennen kesälomalle kirmaamista. Tämän takia tässä postauksessa on hieman kestänyt ja jääkin vähälle tekstille.

Mitä kaikkea muuta sitten tapahtui:

1) Ilo vedestä loppui lyhyeen, kun eräänä kauniina päivänä kaivosta loppui vesi. Porakaivosta. Omien mittauksiemme mukaan kaivosta tuli vettä päivästä riippuen 120-200 litran välillä. Ei auttanut muu kuin ruveta asiaa selvittämään. Onneksi Teemu hoiti tämän asian maaliin, koska itselläni on paha tapa raivostua järjettömän paljon sekunneissa. Porakaivomme on ollut ns.käyttämättä porauksesta lähtien, noin 1,5-2-vuotta ja yksi syy saattoi olla vesisuonien tukkiintuminen. Lähistöllämme on myös kaivettu sähkökaapeleita maahan ja tämä on saattanut vaikuttaa pintavesiin. Tätä selviteltiin monen tahon osalta nopealla aikataululla ja loppujen lopuksi kaivoille tehtiin painehalkaisu viime viikolla. Tämä tepsi ja vesi virtaa nyt. Otimme kaivovedestä näytteen ja nyt odottelemme vasauksia.

2) Saunaosasto valmistui. Mutta ei mennyt tämäkään ihan helpon kautta. Tapwellin hienot suihkut osoittautuivat pitkälle ihmiselle liian mataliksi( suihkun suihkupää olisi jäänyt noin 5cm päähän Teemun päälaesta). No tästähän riemu syntyi. Soittoa Tapwellille, että jotain jatkopalaa tai pidempää syöksyputkea oltaisiin vailla....2-viikon ajan selvittivät varaosatilannetta Italia tehtaalta.Ei onnistu. Tässä vaiheessa hermosuoneni tykytti otsassani jo niin piukeena, että onneksi Teemu otti tämän hoitaakseen. Aktiivisella kaivamisella hän löysi messinkisiä 5cm hanajatkoja joilla saimme jatkettua suihkujen korkeutta 15 cm.

Tässä 2 kpl hanajatkoja. Päädyimme käyttämään 3 kpl per suihku.
 Onpa hankala kuvattava tuo musta saunaosasto. Alla muutama otos... Valmis kylppäri/sauna.



Tunnelma valaistus.


Sauna




Valot kirkkaimmillaan ja himmennettynä.





3) Meillä oli siivoustalkoot. Kiitos talkooporukalle <3

Pallohuone sai pallolampun ja sinne tuunattiin vaatekaappi (diagnoosisisustusmanialta ostettu raitakaappi) muuttui meillä mustaksi kultaisilla yksityiskohdilla ja yhtä osaa lyhyempänä.




Tuohon se sopii vallan mainiosti!





Ruokapöytä/tuolit ja valkohäntäpeura paikoillaan.




Meidän mustaan makkariin toimme sängynrungon valmiiksi, jotta tilan hahmottaisi paremmin.

 Kylppäristä näkymä makuuhuoneeseen.





Marilyn Manson omalla paikallaan ja osa kalmoista muuttanut.


 Vetimet kiinnittelin paikoilleen.







Yläkerran ikkunanavaajat paikoillaan. 



Viherkasvit muuttivat.





TV-taso tuunattiin valmiiksi.





4) Rockfest ->Sisko kanssa käytiin katsomassa Marilyn Mansonia!




Huomenna meillä on muuttokatselmus, jännää! Toivottavasti tällä viikolla saadaan muutettua!!

- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti