keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Raksaviikot 111-112, Sirpaleina

21.5-3.6.2018


Kaikki alkoi samalla lailla kuin mikä tahansa raksarupeama. Töiden ohella kaikki vapaa-aika. Maaliviiva on jo niin lähellä.....


Saunan lauteet saatiin valmiiksi. Tukirunko käsiteltiin myös mustaksi ja kiuas paikoilleen upotettua.Teemu teki vielä tukevan ala-askelmajakkaran. Vielä muutama lista tuonne ja sitten noiden ikkunoiden käsittely vielä mustaksi niin valmis!


Keittiön saarekkeen päälle saattin rosetit ja kruunut.Vehkat on stressissä kun ne matkustaa pitkin kämppää pois tieltä. Saas nähdä ovatko hengissä, kun kaikki on valmista.


Alakerrasta poistettiin suojapaperi olohuone akselilta. Toi kalanruoto on kyllä niin HIENO!
Makkareihin asennettiin mustat puiset koristelistat lappeisiin suojaamaan tapettien reunoja. Tuli hienot niistäkin.Sähkötakka > koristetakka, peili ja hirvi saapuivat kohteeseen.


Vierashuonekkin siistiytyi.


Musta makkarikin siivottiin.


Yläkerta alkaa olemaan hyvällä mallilla.Tassuamme matkalla talolle.


Sirpaleethan tuovat onnea, eikös niin....


Tuli testattua mitä tapahtuu karkaistulle lasille, kun iskeytyy lattiaan. Kyseessä oli saunan ovi. Onneksi kummallekkaan meistä ei muutamaa naarmua lukuun ottamatta sattunut mitään. Kummatkin meistä jäi sirpalesateen alle. Vituttaa! Vituttaa paljon!


Onneksi loppu seinä säästyi ehjänä. Ei muuta kuin leuka rintaan ja uusi ovi tilaukseen.Sunnuntaiyönä ei tullut enään edes itkua vaan lähinnä alkoi naurattamaan ja ennen vitutusaaltoa tuli pieni helpotus "tämä päivä loppui tähän". Jos joku vielä harkitsee rakentamista. Vinkki: Harkitse uudestaan! 

- Heidi

2 kommenttia:

  1. Itku, että piti sattua moinen! Onneksi te olette ehjinä ja onneksi muuta ei särkynyt samalla ja onneksi uuden oven saa rahalla eikä sen mahdollinen viivästys estä muuttoa. Niin valmista jo on, että muutto lienee nyt kesän aikana tulossa, ellei peräti jo kesäkuussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen saapui uusi ovi. Sormet ristissä ollaan, että saadaan se ehjänä paikoilleen. Muutto on meillä seuraavan kahden viikon sisällä :)

      Poista