torstai 25. toukokuuta 2017

Raksaviikkot 54 ja 55

08-21.05.2017


Vimmeisien kahden viikon aikana saimme valmiiksi alakerran kylpyhuoneen kaikki muurattavat seinät. Tai siis Teemu ahersi niiden kimpussa samalla, kun itse pakersin yläkerrassa seinien tasoituksen parissa. Saunan ja pesutilan välinen seinä on osittain lasia. Kiviset seinän pätkät valettiin umpeen betonilla jotta seinä olisi tukevampi, koska lauteet kiinnittyvät niihin.


Niin ja tuo reikä tuossa seinässä on saippuahyllyn syvennys. Seinän takana on tekninen tila.
Saunan paneelit ja lauteet on vielä pohdinnan alla. Musta siitä tulee. Leveämmällä paneelilla. Ostetaanko valmiina vai käsitelläänkö itse......luultavasti itse. Kiukaaksi on näillä näkymin valikoitumassa Harvian hetivalmis Forte.
Kylpyhuoneen huonekorkeus on jäämässä korkeuteen 250cm ja toivon,että sauna jää myös samaan korkeuteen tai laskee max. 240-245cm.

Saunan seinät ja saunan/kylppärin katto eristetään sauna-sadulla. Ennen sauna-satujen asennusta tarvitsee hieman pohtia millaiset lauteet sitä haluaisi, jotta tulee huomioitua oikeanlaiset tuet niille.Alakerran pikkuvessakin sai huomiota osakseen ja taitaakin olla ensimmäinen valmistuva huone. Tosin siihen on ihan syynsäkkin, 3-viikon päästä tuleva savupiippu meinaan tulee nousemaan valmiin vessan valmiin lattian päältä.


Vessaan tulee ns.puolipeilipaneli toteutettuna listoilla. 90-cm korkea musta alaosa ja tapetoitu yläosa. Maaliksi valikoitu Tikkurilan Luja 40 puolikiiltävä, mutta vaihdos tulee olemaan Luja 20 puolihimmeä. Saas nähdä olenko sen pintaan tyytyväinen....Nyt kiiltää liikaa.Eräänä aamuna poikkesimme rautakauppaan matkalla talolle. Viereisen marketin parkkipaikalla oli kirppis ja pikavisiitti kannatti. Komea peuran kallo sarvineen löytyi.Tässä vaiheessa alkaa jo kaikki haaveet kääntyä sisustamisen puoleen. Millaiset verhot ja sisustustyynyt?Onko mattoja tarpeeksi? Entäs kaikkea kivaa tilpehööriä? Kynttilänjalkoja ja pöytälamppuja ei varmasti voi olla liikaa.....

Muutaman ihanuuden kotiutin odottamaan uutta kotia....


Tällaiset pienet ostokset motivoivat aina. Nyt ne ovat pahvilaatikossa odottamassa muuttoa, enkä millään malttaisi olla hypistelemättä niitä!


- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti