perjantai 3. maaliskuuta 2017

Raksaviikko 43, Yläkerran väliseiniä vol.1.

20-26.2.2017

Viime viikko käynnisti yläkerran väliseinien teon. Teemu oli saanut flunssan ja olikin keinutuolin oma melkein koko viikon. Itsekseni tein yläkerrassa väliseinien alajuoksut valmiiksi. Teemu saikin itsensä pystyyn taas viikonlopuksi ja sitten lähti väliseinää nousemaan.Siellä on ensimmäiset. Hieman noiden vesiputkien kanssa sai raapia päätä, koska jokainen olisi kovin mielellään jäänyt seinän ulkopuolelle. 


Sulo oli seurana joka päivä. 


Lintulaudalla vieraili harvinaisempi vieras. Eräänä päivänä töihin lähtiessäni oksalla istui kovin kummallisen näköinen lintu. Kuin pulun, variksen ja räkättirastaan sekoitus. Lintukirja kertoi tämän ilmestyksen olevan Pähkinähakki.  Tuossa kuvassa se on, kuusen oksalla. Huono kuva.

Aloitin väliseinäurakan meidän makuuhuoneen päädystä ja kyllä sielä ne huoneen rajat alkoivat muodostua. Jossain vaiheessa jännäsin, että mahtuuko meidän nykyinen sänky tuonne kunnolla, mutta ei hätää tilaa on:)

Siinä on kipsilevy jos toinenkin...


Pikkumakkarit ja niiden välinen vessa alkaa muodostua.
Siinä alkaa olemaan runkoa pystyssä


Tuo seinä on oikeasti aika pitkä, sen koon hahmottaa vasta nyt kunnolla.


Vasemmalla meidän makuuhuoneen kylppäri ja oikealla vaatehuone > vaatesyvennys....Nyt on muutama levykin paikoillaan... Tässä vaiheessa tarvitsi taipua ja hakee oma porakone.
VINKKI: Akkuporakoneita on hyvä olla kaksi. Hankkikaa sellaiset koneet joissa mukana tulee kaksi akkua.
Jos ensiviikolla saisi kaikki yläkerran rungot pystyyn niin voisi soitella sähkärin paikalle vetelemään sähköt paikoilleen.

- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti