perjantai 27. tammikuuta 2017

Raksaviikko 38, Paperikatto

16-22.1.2017


Viikon aikana saimme puolet välipohjasta villoitettua ja paperoitua, vielä toinen puolikas. Saunan kattokin saatiin  valmiiksi höyrynsulkumuoviin asti. Ja ovien karmit tiivistettyä uretaanilla,nyt voi jättää lämmittimet päälle.Vihdoin. Seuraavaksi katon koolaus ja henkinen valmistauuminen kantavien väliseinien muurausta varten.


Huoneet alkavat hahmottua jo vähän paremmin, kun katossa on paperi.
Vasemmalla keittiö vs. Oikealla ruokailuhuone.Alakerran kattoa halkoo kolme "kuningaspalkkia", niin niissä oikeasti lukee, talotehtaan puolesta on ideana varmasti ollut, että nämä massiiviset palkit koteloitaisiin piiloon kipsilevyillä. Noh, nämä harmittivat minua silloin, kun taloa pytytettiin. En piirroskuvista ollut tajunnut kuinka suurista palkeista on kyse. Nyt tiedän. Jotenkin olen ehtinyt näihinkin jo ihastumaan, enkä ajatellut niitä piilottaa kipsilevyn alle. Näistä tulee massiiviset mustat palkit.


VINKKI: On suositeltavaa käyttää hengiyssuojainta villoittaessa. Kertakäyttöhanskatkin ovat hyvät, koska niihin ei villapöly tartu. Hanskoilla tulee kuitenkin lääpittyä naamaa....


- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti