tiistai 17. tammikuuta 2017

Raksaviikko 37, Noin 2000 ruuvia myöhemmin

9-15.1.2017


Tällä viikollasaaimme vihdoin yläkerran lattian levytettyä. Jee! Tila alkaa hahmottua niin paljon paremmin.  Ruuveja meni noin 2000kpl, yksi porakone hyytyi ja allekirjoittanut sai kolme rakkoa käsiinsä. Työnjako oli seuraava: Teemu teki oikean kokoisia levyjä ja asetteli ne valmiiksi paikoilleen ja minä tulin perässä ja ruuvasin paikoilleen. Hyvin oli Kannustalo laskenut menekin yhden levyn jäädessä ylimääräiseksi.

Meidän makuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuonen ja vaatekomero sen takana.

Makkarista kuva työhuoneen parioville.

Makkarista kuva olohuoneen läpi pikkumakkareille.

Ja parvekkeen ovi etupuolelle.

Mukana menossa imuri. Olen imuroinut raksalla useammin viime aikoina kuin kotona.


Ja pieniltä makkareilta isolle päin.

Alakerrankin kerkesin siivoamaan ja sitten alkoi välipohjan villoittaminen ja paperin nitominen. Villojen ja paperin jälkeen katon saa koolata valmiiksi. Alakerrassa seuraava isompi homma onkin kantavien seinien muuraaminen...ja muutenkin muurattavien seinien teko. Keskellä kuvaa oleva kipsilevynippu tarvitsisi jumpata yläkertaan......


Pikku hiljaa villapaketit katoavat talon sisuksiin. Pikkuvilla 50-70mm nostelinkin valmiiksi yläkertaan, sielä niitä menee enemmän.
Sielä pilkottaa sauna.

Apuväline.
Villaa välipohjaan. Paperin osuus on villan tippumisen estäminen. Suhteellisen nopeaa hommaa, tosin hieman villapöly ärsyttää.
Katon saa varmasti koolauskuntoon tämän viikon aikana, saa nähdä päästäänkö se koolaamaankin. Vähän kerrallaan tavara niput katoavat ja tila alkaa näyttämään enemmän talolta kuin kylmävarastolta.


- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti