keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Raksaviikko 34, Joulu

19-25.12.2016


Jouluviikko oli raksaamisen osalta hiljaisempi. Saimme kuitenkin viimeiset ovet paikoilleen, yläkerran parvekkeen ovet. Loppujenlopuksi eniten jännitystä aiheuttanu ovi, takaparvekkeen pariovi olikin kaikista helpoin asennettava. Painavia ovia, kun lasia on niin paljon. Mutta paikoillaan ovat.Yhteistyökumppanimme Teknos lähetti joulutervehdyksen maalipurkin muodossa, joka oli täytetty suklaalla. Kannustalolta tuli mustaan pakettiin paketoitu nimikyltti. Harmillisesti kerkesin paketin availeen ennen, kuin tajusin edes kuvaa nappaamaan. 


Olimme olleet kaiken raksaamisen ohessa niinkin kilttejä, että joulupukki muisti meitä mahtavalla kattauksella kaikkea hienoa.

Äidiltäni saimme Finlaysonin Reno-sarjan kylpypyyhkeet. Hienot kivipestyjä farkkuja muistuttavat pyyhkeet. Teemun siskon perheeltä saimme keittiöpyyhkeen ja hienot käsintehdyt mustat nahkamaiset joulukoristeet.

Kalloja ja kauhua. Siskoltani sain järisyttävän hienot sokerilusikat ja paidan jonka printti oli kerrassaan mainio. Mummu ja vaari olivat saaneet hankittua pukin konttiin pitkään himoitsemani Crystal Skull vodkan. Vodkaa hienoimmassa pullossa ikinä, pääkallossa. Ystäväni muisti minua True Blood keittokirjalla.Teemu oli tehnyt löydön ja hankkinut meille täytetyn ravun. Ruokalautasen kokoinen todella hieno ilmestys. Tämä tuli täysin yllätyksenä ja onpa hieno. Tarvitsisi keksiä joku lasikuvun kaltainen johon tämän saisi esille. Peruskupuun tämän ei mahdu, joten leveämpi tarvitsi löytää.....Kiitos kaikille meitä muistaneille! Nämä varmasti pyörähtävät blogin puolella uudempaan otteeseen, kun talo on valmis ja sitä pääsen sisustamaan. Nyt kuitenkin pakkaan nämä laatikoihin ja odottamaan muuttoa.


- Heidi

2 kommenttia:

  1. Destiny storella on muistaakseni aika leveitäkin kupuja. Tietysti ne ovat korkeudeltaankin vähän eri luokkaa, mutta voishan tuolle ravulle tehdä jonkun ständin sinne kuvun sisälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin mennä katsomaan valikoimaa. Muistin, että sielä oli korkeita kupuja. Ei tullut mieleenkään, että saattaa löytyä myös leveitä. Pystyyn, sakset taivasta kohti, tuo olisi magee! Kiitos vinkistä!

      Poista