maanantai 19. joulukuuta 2016

Raksaviikko 32, yläkerran kylkiluut

5-11.12.2016

Tällä viikolla saatiin iltapuhteina koolattua yläkerta. Ensiviikon maanantaiaamuna puhalletaan puhallusvilla. Jännää. Motivoi kummasti, kun saadaan jotain näkyvää aikaiseksi. Koolausten tekeminen oli suhteellisen mutkatonta. Seuraavasta rumbasta huolen pitääkin likavesijärjestelmän kaivaminen sekä vesi- ja sähköjohtojen kaivaminen maahan. Ettei käy aika pitkäksi.....

Siitä se lähti...

Koolausten kanssa oli hieman askartelua ilmastointi- ja radonputkien kanssa, kun ne jouduttiin kiertämään. Koolaus jako on kk 30cm. 


Keskelle tuli jatkopalikat... vääristääpä kuva ne hassusti vinoiksi. Jos kattokipsilevyjen reunat ei ihan kohtaa koolauksen päällä laitamme lisäkoolauksen. Kun saamme lattian levytettyä ja väliseinärungot valmiiksi niin teemme koolauksiin vahvistuksen myös suurimmille kattovalaisimille. Muutama suuri valaisin siis kattoon tulossa.

Hieman jännittää miten koolaukset kestää villan puhalluksen... tai siis muovit. Koolaukset kestää järistykset jne. Eräs sanoisi, että " taas on enemmän naulaa kuin niittejä Lemmyn niittivyössä".
Heti näyttää ryhdikkäämmältä.

Siinä ne ovat, jättiläisontelot.


Pieni patenttikoolaus putkien takia.


Kaikenkaikkiaan viikon kaikki tunnit saimme hyötykäytettyä ja koolaukset valmiiksi sunnuntaina. Maanantaiaamu jännittää vähän, mutta hiensti se tulee menemään....

- Heidi


2 kommenttia: