tiistai 6. joulukuuta 2016

Raksaviikko 30, Piipunkotelo ja tarkistusluukku

21-27.11.2016

Pikkuhiljaa asiat menevät eteen päin. Tällä viikolla saimme aikaiseksi savupiipulle kotelon yläpohjaan ja tarkistusluukun seinään.

Jaa, että miksi savupiipulle kotelo yläpohjaan? Koska piippu asennetaan jälkikäteen ja olisi läpivientien kanssa hankalaa, jos piipun kohdassa olisi puhallusvillaa. Kotelon tehtävä on siis jättää puhallusvilla kotelon ulkopuolelle. Tuonne kotelon päälle asensimme muovin ettei villaa puhaltaessa tarvitse kotelon kanssa olla niin varovainen. Kun piippu sitten joskus saadaan tähän asennetua, täytämme kotelon myös puhallusvillalla. Kotelo saa jäädä paikoilleen, jos piippua tarvitsee huoltaa, vaihtaa jne. on toimiminen huomattavasti helpompaa, kun puhallusvillat saa lapioitua pois tieltä.


Piipun kotelo.Tarkistusluukun tekemistä jännitin, mutta se tuli valmiiksi muutamassa tunnissa, suhteellisen kivuttomasti. Imuri mukana jotta jääpi siistiksi..... Olen viimeaikoina imuroinut raksalla enemmän kuin kotona. Olen imuroinut soraa, styroksia, betonia, koolauksien välejä....kattoruoteita....

Imuri orrella.


Kolmen putken kohtauspaikka on muovituksiltaan kuin Frankensteinin hirviö, ei siis kaunis, mutta voin sanoa, että tiivis se on!


Ilmastointiputkien päiden kassa pääsi helpomalla valmiiden tiivistysosien kanssa.
Muovit menevät limittäin. Osa on elementeissä valmiiksi olleita muoveja jotka ovat limitetty uusien muovien kanssa. Ensiviikolla muovit tulevat valmiiksi. Muutamaa ilmastointi putkea tarvitsee korjata suorempaan ja sitten muovit umpeen ja koolaukset päälle.

Limittäin.


-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti