torstai 22. syyskuuta 2016

Kullan kimallusta ja lasikupuja

Jatketaanpas kullalla ja messingillä. Pitkään olen kytännyt Tori.fi:stä tarjoiluvaunua ja viisi haaraista, kultaista jalkalamppua. Mikä siinä onkin, kun jotain asiaa etsii niin ei sitten millään löydy tai jos löytyy niin sitten tuote on Inarissa asti. Suomessa kun ei postin tai muun kuljetusfirman kautta kannata mitään kirjettä suurempaa lähettää, koska postituskuluista tulee niin suuret. 

Jokatapauksessa. Hakusessa oli siis tarjoiluvaunu ja jalkalamppu. Kohtuuhintaiset. Ahkerasti selasin tori.fi:tä ja ensin löytyi tarjoiluvaunu.


Tarjoiluvaunuun kuuluvat lasitasot ovat säilytyksessä, etei satu vahinkoa jos kissa päättääkin hypätä lasin päälle.  
Ja tätä kaunotarta etsin vuoden päivät. Löytyi ja olohuoneessa tällä hetkellä. Valaisin antaa todella kauniin valaistuksen. En osaa sanoa mikä tässä lampussa on se juttu joka minua viehättää. Vähän erilainen.Hieman on häikäisevät kuvat.Muka joku aurinko paistoi ikkunoista. Pah!Hemtexin alennusmyynnistä 13€ löytyi pöytävalaisin, timanttisella lampulla. Hinta oli kohtuullinen joten nappasin mukaan.


Clas Ohlsonilla on Coline-sarja joka on tuonut uutuutena kultaisen värin vallistoonsa. Vallan sopivaa. Hamstrasin heti mukaan kahvimittaa, raastinta,mittalusikkasettiä ja talouspaperitelineen...
Ikealle oli uutuutena tullut mallistoon lasikupuja. Kahta kokoa. Pakko oli näitäkin napata mukaan, koska normaalisti näitä on myynnissä vähän ja ne ovat kalliita. Meillä on paljon esineitä jotka kuvun alle jonottavat.

Se mitä etsin löytyi ja olen tyytyväinen. Nykyinen asuntomme näyttää joka päivä enemmän ja enemmän varastolta, mutta kestän sen. Onpahan sitten kun talo valmistuu jotain mitä sinne viedä, ettei tarvi tyhjissä huoneissa oleskella.

- Heidi 


2 kommenttia:

  1. Ihan sun näköisiä löytöjä!
    Kiitos Ikea vinkistä, kuvut on aina tarpeeseen ja ovat todellakin vaikeita löytää varsinkaan tuohon hintaan.

    VastaaPoista
  2. Noi Clasun kultaiset asiat <3 Pitääkin poiketa seuraavan kauppareissun yhteydessä!

    VastaaPoista