tiistai 20. syyskuuta 2016

Raksaviikko 20, Verkkolattiat

12-18.9.2016


Viikko meni hyvin. Kattoasiat saatiin ratkottua alkuviikosta. Olin jotenkin varaustunut pidempään ja rankempaan kädenvääntöön asiasta, mutta menikin hyvin. Katto tullaan viimeistelemään 24.9 lauantaina. 

Sähkäri ja putkari saivat omat putkensa vedettyä ja alkoi meidän raudoitusurakka. Mukavaa puuhaa. Ulkoseiniä kiertämään laitettiin solukumi (kuvissa t.harmaa vaahtomuovikaistale). Kaistale piti saada hyvin kiinni joten kahdessa rivissä nidoin sen seinään kiinni, mahdollisimman  alhaalta ja ylhäältä. Kulmakohdat, joista höyrynsulkumuovi repsotti, teippasin höyrynsulkuteipillä siististi kiinni. Samoin tein putkien kohdalla jotka tulivat läpi solukumista. Seuraavaksi raudan kimppuun. Teemu levitti verkkoja ja pätki rautoja, minä menin perässä ja laitoin rautalangalla kiinni.
Huilaustauko. Välillä tuijottelin kattoa/yläkerran lattiaa.

Korokenappuloiden laittoa, tulee nykyään pimeää niin nopeasti ja niin aikaisin...

Kun sisätila oli valmis siirryttiin kuistejen ja takaterassin kimppuun... Alla pieni potero, pieni tärytin ja iso mies. Ulkona näille terassin/kuistien ympärille tehtiin muotin valua varten, soraa vähän lisää poteroiden pohjalle, tärytettiin, kaksi kerrosta styroksia ja rautaverkko. 
Etukuisti.

Takaterassi.Auringonlaskut syyskuussa ja näyttää siltä kuin taivas palaisi.
Kaiken kaikkiaan viikosta jäi hyvä fiilis, vaikka viikonloppuna päivät venyivät pitkälle iltaan, jotta raudoitukset saadaan maanantaiaamuksi valmiiksi. Silloin tullaan laittamaan lattialämmitysputket paikoilleen. Torstai/perjantaiakselilla tulee lattiavalu. Jännää!!!


- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti