keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Raksaviikko 8, Nyperrystä

20.6-26.6.2016


Viikolla saatiin välipohjan koolaukset reunoja vaille valmiiksi. Höyrynsulkumuovien limitykset ja nyrjähdystuet loppuun ja sitten saa hyökätä a) joko porrasaukon kimppuun tai b) sinne ulos laittaan ne otsat,posket ja parvekkeet kuntoon. Tämä on sitä vaihetta, kun miikään ei näy mihinkään. Kovasti tehdään töitä ja silti vaan kaikki tuntuisi näyttävä samalta.


Tavaroiden varastointi on aiheuttanut menneellä viikolla myös päänsärkyä, kun Suomen kesä on mitä on sataa kaatamalla vettä ja sitten perään samana päivänä 30asteen helle. Hieman taiteilua pressujen kanssa jotta tavara pysyy kuivana ja tuulettuu samalla.
Juhannuksena ei onneksi satanut ja pääsin mökillä pesemään pari mattoa. Alla alkuvuodesta kirppikseltä löytynyt 100% villamatto joka on kooltaan 200x280 cm eli suuri. Matto tulee alakerran olohuoneeseen ja on sinne passeli. Hintaa matolla oli 40€. Matto oli ostaessa jo puhdas, mutta halusin sen pestä ennen kuin varastoin sen odottamaan valmista taloa. Ensiviikolla jatkamme nypertämistä. Saatan pystyttää ehkä jonkun parvekkeen kaidetolpan, jotta jotain näkyvää saadaan aikaiseksi.


-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti