sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kirppiskierroksen saaliit

Osa kaupungin kirppiksistä tuli käveltyä läpi viime sunnuntaina ja muutama aarre taas löytyi...Mukaan tarttui vanhat, mutta toimivat seinälampetit, kolme lasikupujen alla komeilevaa kelloa, pahkasta kaiverrettu kuppi, lasinen juustokupu ja lasinen vanha sorsa.Ns. seinälampetteja koitan hamuilla mukaani jatkossakin. Neljälle olisi vielä tarve. Kaikki voivat olla erilaisia kunhan sopivat keskenään hyvin yksiin ja ovat messinkisiä. Niiden käyttötarkoitus paljasttuu sitten myöhemmin.


Pahkakupista tulee oiva pähkinäkulho. Yleensä en näistä niin välitä, mutta tämä oli sympaattinen.


Meillä alkaa kaikki säilytysastiat olemaan lasia, nyt myös juusto sai omansa. Kristallinuppi ja kaikkea!


Ja sitten tämä, vanha lasinen sorsa! Hintaa oli 5€. Mukaan lähti. Kunnon pesu ja valmis!


Ja sitten nämä kellot. Jonkin lainen pakkomiellehän tästä on nyt kehittymässä. Loppupeleissä nämähän ovat aika steampunk-henkiset.

Mainio päivä oli!


                                                                                  - Heidi


2 kommenttia:

 1. Hei H.
  Jos joskus käytte Hyvinkäällä, vinkkinä voisin kertoa että täällä on parillakin kirpparilla (Kirjokaari ja Kukkaro) noita lampetteja ja ehkä muutakin kiinnostavaa. Kirjokaari on hyväntekeväisyysperiaatteella toimiva kirppis, ja siellä on melko edulliset hinnat (ja useita lampetteja). Kukkaro on itsepalvelukirppis, siellä oli ainakin viime viikolla mm. tarjoiluvaunu "tiikkiä ja kultaa" sekä muhkea "kultainen" lampunjalka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tarvitseekin laittaa nuo muistiin ja seuraavilla vapaapäivillä ajella katsomaan löytyykö meille aarteita! Tarjoiluvaunu on kyllä hankintalistalla......

   Poista