tiistai 3. marraskuuta 2015

Fifty shades of gold

Kulta on värinä yksi ehdottomista lemppareistani. Olen luonteeltani vähän harakka -kaiken kiiltävän perään. Ja kultaa ja kimallustahan oli saatava!

Aloitetaan kruununjalokivestä, Tapwellista. Oli itsestään selvää, että tähän taloon tulee ne "kultaiset suihkut" joita koitin kolme vuotta sitten metsästää nykyiseen kylpyhuoneeseen. Kolme vuotta sitten petyin enkä saanut haluamaani. Nyt päätin, että vaikka joutuisin suihkuni hakemaan Englannista saakka niin kultaa tulee olemaan. Noh, onneksi löytyi Tapwell. Eikä pelkästää se, että heidän tuotteensa ovat juuri ne kruununjalkivet, mutta asiakaspalvelu firmassa on aivan mahtavaa!

Kuva: Tapwell

Kuva: Tapwell

Kuva: Tapwell

 

Kuva: Tapwell


Vessojen pesuallashanat ovat ainoat joiden kanssa tuskailen. Pesualtaita on kolme. Alakerrassa on yksi, meidän makuuhuoneen kylppärissä yksi ja ns.vierashuoneen yhteydessä yksi.

Hafan Hampton hana. Kuva: Taloon.com


Pidän kovasti Tapwellin ja Hafan hanoista. Tapwellin hinnalla tosin saa kaksi Hafan hanaa ja tämä tietenkin on otettava huomioon. Riippuu millaisen tarjouksen Tapwell pystyy tekemään koko talon hanoista/suihkuista. Mutta nyt Tapwell ja Hafa menee rintarinnan tässä taistelussa. Ainoana miinuksena mainittakoon, että näistä kumpaankaan ei ole saatavilla bidesuihkua. Granan Rosa-sarjan hanaan on saatavilla bide-suihku,mutta näistä se miellyttää vähiten.

Granan Rosa-hana.Kuva; taloon.com


Jos teemme ostosmatkan Ruotsin puolelle niin sieltä Bauhausista olisi sitten saatavilla Camarguen tuotteita joiden kultainen kirjo on laajempi.

Kuva: Bauhaus

Kuva: Bauhaus

Kuva: Bauhaus

Kuva: Bauhaus


Ikea toisaalta tarjoaa ihan varteenotettavan setin kodinhoitohuoneeseen hanaksi ja altaaksi. Tosin mustat, mutta sehän on se pääväri toisaalta.
Kuva: Ikea
Kuva:Ikea


Keittiön tiskiallas on kultainen suuri Alveuksen Monarch Quadrix 50 Gold.

Kuva:alveus

Niin ja kaksi näkyville jäävää (alakerran ja yläkerran kylppärit) lattiakaivonkantta haettin Pukkilalta messinkisinä. Saunan ja kodinhoitohuoneen lattiakaivot jäävät lauteiden alle tai toivottavasti kalusteiden alle piiloon. Messinkisiä kaivonkansia ei juurikaan ole Suomen markkinoilla, tämä oli ainoa jonka löysin. Vaikkakin Habitaressa oli yksi kaivonkansia valmistava firma,jonka edustaja kertoi heillä olevan messinkistä kaivonkantta.... Eivät koskaan vastanneet s.posti kyselyyn tuotteesta.

Messinkinen lattiakaivonkansi Pukkilalta.


Pikkuhiljaa mennään eteenpäin. Pala palalta ja hana hanalta.


                                                                                - Heidi

4 kommenttia:

 1. Kauniita! Minäkin haaveilen kultaisista hanoista, mutta en ole vielä ottanut selvää kuinka niitä edes on saatavilla, kun meillä ei ole sitä oikeaa kotiakaan. Minulla on hassu haave kultaisen hanasta, joka näyttää vettä sylkevältä joutsenelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jossain internetin syövereissä olen törmännyt kultaiseen joutsenhanaan , mutta en saa päähäni, että missä.... Koitin tosiaan parivuotta sitten näitä löytää, mutta onneksi nyt sitten löytyi:)

   Poista
 2. Ikean Glittran-hanaa olen hieman kyttäillyt josko käytettynä jostain löytyisi keittiöömme. Mutta nyt; nuo Tapwellin hanat! Ooooh! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapwellin ovat mahtavia, kannattaa vielä katsoa ruotsalaiset nettisivut,siellä on laajempi valikoima ja ne kuitenkin saa Tapwellin kautta tilattua Suomeen.

   Poista