tiistai 27. heinäkuuta 2021

Meillä tuli valmista!

 Syy luvattoman pitkään blogihiljaisuuteen on selvillä; kiire! Perheemme pikkumies pitää huolen siitä, että päivät ovat täynnä ja iltaisin talon viimeisiä keskeneräisiä nurkkia on saatettu valmiiksi lopputarkistusta varten. Viimekesä meni terassin ja kesäkeittiön nikkaroinnissa, syksy,talvi ja kevät istutuslaatikoiden,terassin rappusten ja pihan tekemisessä....

Joka tapauksessa, meidän taloprojekti saatiin virallisiin kirjoihin valmiiksi heinäkuun alussa, kun meidän talo meni loppukatkselmuksesta moitteettomasti läpi! VUHUUU!!!!

Tältä meidän pihalla nyt näyttää, kun pihaa myllättiin kuntoon vielä viimehetkillä. Etupihalle nousi vielä noin 50 metriä kivimuuria ja pengerryksiä odottamaan istutuksiaan.


Autotallille tehtiin pohja valmiiksi, jotta tulevaisuudessa voi aloittaa vain sokkelilla ylöspäin. Alla olevassa kuvassa autotalli sijoittuu vasemmalle puolelle etupihaa ja oikealle puolelle uima-allas.


Takapihalla terassi on saatettu valmiiksi. Siellä on palju pergoloineen ja kesäkeittiö. 


Vielä terassi pitäisi öljytä ja istutuslaatikot maalata.


Lammen edusta raapaistiin puhtaaksi ja siihen tulee hiekkaranta pienen laiturin kanssa. Kulku lammen taakse, oikealtapuolelta tasattiin myös. Siihen tulee nurmikkoa ja lammen taakse hedelmä-ja marjatarha.
- Heidi


4 kommenttia:

 1. Isot onnittelut, alusta asti on tullut seurattua ja hienosti hoidtte homman maaliin!
  Varmasti Suomen mustin talo ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Talon osalta urakka on nyt maalissa, mutta monta muuta on lisätty to do-listalle!

   Poista
 2. Onnea myös täältä! Valtava urakka takana, mutta nyt tuntuu varmasti hyvältä, ja ehkä helpottavaltakin. Pihaa voi rakentaa pikku hiljaa, ja pienokainenkin kasvaa koko ajan, niin vähitellen saa sitten tehtyä enemmän hänen hereillä ollessaankin. Toki siihen nyt vielä pari kesää ehkä menee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pikkumies on hyvä apuri, kova kuskaamaan keppejä ja kiviä!

   Poista