maanantai 28. tammikuuta 2019

Villa Julma: Ruokailuhuone

Vuosi 2018 huristi ohi sellaista vauhtia, että en edes käsittänyt, että vuosi oikeasti oli ohi uudenvuoden aattona 10 minuuttia yli puolenyön. Vuosi 2018 oli rankka vuosi, mutta ei millään tavalla samanlainen paskamarssi, kuin edeltäjänsä 2017.
Vuotta 2019 aloitellaan jännittävissä tunnelmissa ja vaikka ulkona paukkuu pakkanen ja lunta on 30cm on pihasuunnittelu jo kovassa vauhdissa.

Jokatapauksessa....

Jatketaanpas talokierrosta pitkästä aikaa... Seuraavaksi keittiöstä vastaan tulee ruokailuhuone. Alun perin pohjakuvassa keittiö/ruokailutila oli samaa tilaa. Itse kuitenkin halusin rajata tilat toisistaan selkeästi, mutta väliseinää en tähän halunnut. Aika nopeasti idea vitriinikaapistosta joka aukeaa kumpaankin suuntaan syntyi. 

Ruokailuhuone keittiöstä katsottuna:


Näkymä olohuoneen puolelta:



Kattokruunujen ylimääräiset johdot pitäisi vielä siistiä piiloon.


Aarteet lasiovien takana näkyvissä. 
















Tällä hetkellä ruokailu /olohuoneessa on lämpöisen kuparin vivahtaiset kultaiset satiiniverhot, jotka ovat jätetty reilusti pitkäksi. Verhokangas löytyi Eurokankaasta ja maksoi 3€/ metri. Kangasta taitaa olla hankittuna noin 20 metriä. Sama sävy kun sopii kulkemaan ympäri taloa. Huonekoreus alakerrassa on 280cm. 


Verhotampit ovat Hemtexiltä.


Tamppikoukkuina käytin suuria kristallisia laatikonvetimiä.



Tässä tämän kertainen esittely. Kovasti on kaikkia sisustusideoita mielessä, mutta aika tuppaa loppumaan vuorokaudesta kesken. Kohta on onneksi talviloma, siinä kohtaa koitan aktivoitua kertomaan mitä tänne muuten kuuluu.

- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti