torstai 28. marraskuuta 2019

Talo jossa on aina Halloween

Halloween. Oma suosikkijuhlani. Tottakai. Oliko yllätys? Tänä vuonna ensimmäistä kertaa vietimme Halloweenia. Kummitusjuhlan yhteydessä pidimme myös pikkumiehen nimiäiset.

Ensimmäistä kertaa koristeltiin talo Halloweenia varten. Itse meinasin saada koristelusta ja koko juhlaan valmistautumisesta vatsahaavan. Samalla kun pyyhin pölyjä reisiluista, imuroin hellästi peuranpäästä pölyt ja vaihdoin mustaan taloomme violetit samettiverhot, panikoin Teemulle siitä kuinka me saadaan talossa halloween tunnelma. Hetken kesti, kun itse tajusin, että niin: Meillä on joka päivä Halloween. Kuinka sitä itse tuleekin sokeaksi kaikelle tälle, kun sen keskellä asuu.

Sitten vaan ilmapallot, viirit ja kurpitsat esille. Kukkasia juhlan kunniaksi! Halloween `19 kuvin alla.Ensi keväänä aloitan etupihan puolella pienen siistimisen ja otan hyötykäyttöön suodatuskentän joutomaan. Sinne tehdään kurpitsapelto linnunpelättimineen ja viereensä se saa pienen hautausmaan. 

Tässä menee talvi suunnitellessa, tarvikehankinnoissa ja kevät kitkien rikkaruohot, tutustuen kurpitsoihin ja valaen hautakiviä.

Näin mentiin tänä vuonna, ensi vuonna isommin!

- Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti