maanantai 17. huhtikuuta 2017

Raksaviikko 49, Jalokivivärit ja porrassuunnitelma

3-9.4.2017Viikko alkoi vapaapäivällä ja maanantain ohjelma oli seuraava: vähän verhojen ompelua, tähtiportaan porrasaukon mittaus ja sitten seinien levytystä.

Minä pidän väreistä, vaikka lempivärini on musta, on meidän tuleva koti suhteellisen värikäs. Olen myös verhofriikki. Verhoilla ja koristetyynyillä saa huoneen ilmeen muutettua mielialan, vuodenajan, sesongin jne. mukaan vaivattomasti. Ja uusi talo on ollut hyvä tekosyy antaa itselle lupa seota välillä. Tällä hetkellä minulle oli kerennyt kasaantumaan 20 metriä kangasta joista pitäisi taikoa verhoja. Jess! Alla oleva kuva vääristää värejä hieman, tuo pinkki on neonflamingonpinkki, vihreä todella intensiivinen smaragdi ja kultainen ottaa hieman twistiä kuparista. Jalokivivärejä!
Jottei ihan perus räteiksi mene niin näitä koristamaan tulee limenvihreää verhotupsua, valkoiset timanttiset ultrabling-verhotupsut ja kultaisin niitein varustettut mustat nahkaremmit. Ihan vielä eivät valmiiksi tulleet, koska riensin talolle mittaan porrasaukkoa Tähtiportaan edustajan kanssa. Porrastilauksemme oli sen verran massasta poikkeava, että edustajan pomo oli painottanut käymään tilauksen huolella meidän kanssa läpi ja varmistamaan, että tiedämme mitä tilaamme.... "Nämä ovat aika koristeelliset......" 
Juurikin täydelliset! Ei mitään hentoa ja näkymätöntä, metallia,lasia tai valkoista. Vaan mustat, sorvatuilla kaidepinnoilla, koriteellisilla pilareilla keskellä taloa huutamassa huomiota.Niin ja saatiinhan me puuttuvat kattokoolaukset paikoilleen, kaikki seinät levytettyä valmiiksi ja puolet alakerran katosta levytettyä.
Seuraavaksi saadaan varmasti alkerran katto levytettyä valmiiksi ja tehtyä muutamalle katossa kulkevalle putkelle kotelo. Ensiviikolla saa sitten toivottavasti aloitella tasoittamista ja pohjamaalausta.

- Heidi

2 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä kankaita ja tuosta portaikosta tulee ihan mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Portaita itse odotan niin paljon! Tai siis tässä vaiheessa sitä taitaa odottaa jo vähän kaikkea valmistuvaksi :)

      Poista