sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Loppuvuoden löydöt

Pidän joulusta. Pidän kimalluksesta ja joulukoristeista. Niistä pidän todella paljon! Tänä jouluna koitin ohitella joulukoristeosastot, koska meillä on joulukoristeita aika paljon. Osaa joulukoristeista, joita osa ihmisistä siis pitäisi esillä vaan jouluna, on meillä esillä ympäri vuoden. Esimerkiksi kultaiset sarvipäiset peurat....Joka tapauksessa, tässä loppuvuoden löydöt.

Servettejä, lasiset mansetit, kultainen peura ja sydämmen muotoinen uunivuoka.Servetit ovat kanssa yksi heikkouksistani.

Nämä olivat alennuksessa ja näitä luut odottavat.

Uunivuoka, ohi en voinut kävellä.

Tätä ihastelin Anttilassa koko joulun alun, mutta alkuperäisen hinnan kanssa se oli kallis. Odottelin aikani ja viimeisen vein -50% hintaan.

Clas Ohlsonilla kävin säännöllisin ajoin ihastelemassa tätä tähteä, mutta odottelin ja ihastelin tarpeeksi kauan ja kävin hakemassa kaksi kappaletta -50% hinnalla.
Vaikka tänä vuonna uhkailin, että joulua en suuremmin meille laita, koska kaikki meidän joulutavarat ovat varastossa jemmassa. Samoin kuin verhot. Mutta kun ihan vain vähän piti käydä vakoilemassa Eurokankaan valikoimaa niin siellähän oli sitten aarre.

Täydellinen jouluaiheinen kangas keittiön verhoiksi!

Hieman samettinauhaa ja sydänkoristeita....

Ja tadaa! Jouluverhot valmiina. Nämä täyty jo mitoittaa myös tulevan keittiön ikkunoihin sopiviksi.
Siinä oli joulun kimallus ja glitterit tältä erää. Saas nähdä laitetaanko seuraava joulu jo eri osoitteessa!


                                                                       - Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti