tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kirppistelyä ja alennusmyyntejä

En yleensä löydä alennusmyynneistä mitään ja totuuden nimessä en niitä jaksa kovin paljoa kiertääkkään. Nettikauppojen alennusmyynnit katson kyllä läpi. Tässä viimeaikaiset kirppis- ja alelöydöt!

Luin Urjalassa sijaitsevasta kirppiksestä Wanhasta Marista ja pakkohan siellä oli päästä käymään. Mahtava paikka täynnä aarteita. Nämä lähtivät meidän matkaan:

Tämä lisänä kalmakokoelmaan. Jotain tuunausta tarvii tehdä; tausta on kamala ja perhosen takaruumis on irti. 
Ihana tarjoiluvatiPurkkikokoelma vain kasvaa, mutta näitä kaunottaria en vain voinut jättää sinne.  Vähän steampunk-henkeä keittöön!

Kynttilänjalkakin vaatii tuunausta, mutta pakko oli mukaan ottaa, kun halvalla sai.

Löysin nämä muualta:


Nämä "vinssikoukut/lihakoukut" löysin Ideaparkista. Menevät edelleen steampunk-tyyliin hyvin. Näistä tulee vähän erilaisemmat taulukoukut, kunhan ensin saadaan rakennettua ne seinät koukkuja varten.

Nämä  nimilappupidikkeet olivat Kultajousella -70% ja kaikelle kimaltavalle persona ihmisenä nappasin viimeiset paketit mukaan.
                                                                      Heidi

2 kommenttia:

 1. Oi mitä löytöjä, tarjoiluvati sai sydämen melkein pysähtymään! Ihana blogi täällä, onneksi löysin Kurpitsalaakson kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen lukenut pitkään sinunkin blogiasi :)

   Tarjoiluvati kyllä pysäytti minutkin kirppiksellä. Yleensä nämä ovat aika hintavia, mutta tämä oli suhteellisen huokea, joten mukaan lähti. Kannattaa tehdä reissu Urjalassa sijaitsevaan Wanhaan Mariin. Se on iso ja perjantaisin auki. Todella ihana paikka. Hinnatkin siellä oli kohtuullisella tasolla.

   Poista