keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Spice it up with pink!

Talveksi / jouluksi virittelin ympäri taloa viininpunaisia samettiverhoja ja vaikka niiden väri onkin tumma ja sesonkiin sopiva, haikailin silti jonkun muun perään...
Vaikka sydämmeni vallannut musta väri toistuu talossamme voimakkaana ja jokaiseen ikkunaan on varmasti olemassa mustat verhot, kutitti toinen värirakkaus aivoani siihen malliin, että loppujenlopuksi en mahtanut sille enään mitään. Pinkki.

Hehkuva neonpinkki, purukuminvaaleanpunainen,hattara, puuteriroosa, fuksia, flamingonpunainen ja korallinpunainen. Pinkki.

Kun lempisamettiverhostani, Simone, Jotexilla julkaistiin pinkki versio ja siihen oli saatavana hienosti sopivat verhotapit, se oli menoa. Sopivaan hetkeen oli käynnissä vielä verhojen -20% kamppis.

Sitten alkoi odottelu. Vihdoin saapui postin saapumisilmoitus ja vauhdilla paketteja hakemaan.

Samettiverhoja tilasin kahdet pinkit ja yhdet mustat. Verhotamppeja 2 paria. Ilahduin positiivisesti paketista paljastuvien pinkkien verhojen sävystä. Ne olivat luonnossa pinkimmät kuin nettisivuilla. Todella pinkit. 





Kotimatkalla nappasin kevään ensimmäiset tulppaanit mukaan, pinkkinä.



Niin kuin kuvista näkee, on kyseessä todella pinkit verhot. Jotexin sivuilla väri on enemmän violettiin taittava fuksia, mutta pinkit nämä ovat. Melkein neonpinkit.


Verhot tilaan aina mahdollisimman pitkinä, näillä mittaa on 3metriä. Ruokailutilaan kiepsautin toisen verhon laskoksille tangolle ja ylijääneen verhotupsun tangon päähän viimeistelemään kokonaisuuden.





Olohuone sai ylleen myös pinkit verhot. Jos nämä saisivat motivaation kasvamaan myös sohvaryhmää kohtaan.



Pientä muutosta olohuoneessa tapahtui. Alla olevassa kuvassa vasemmalla ollut ompelukonepöytä lähti jatkosijoitukseen ulos ja oikealla oleva kattoon asti itsensä kasvattanut noin 20-vuotta vanha reunustraakkipuu joutui parturiin.


Huonekuusi sai alleen rautaisen suuren kynttilänjalan, joka on vähän pyörinyt joutilaana huoneesta toiseen...


Traakkipuu koki isoimman muutoksen, kun pitkä latva katkaistiin. Seuraavaksi on tämän pienemmän haaran vuoro kasvaa massiiviseksi. Katkaistusta latvasta sai suuren pistokkaan ja sen istutin jo uuteen ruukkuun. Sijoituspaikka sille tosin on vielä hakusessa...


Hieman onnettoman näköinen tämä vielä on, mutta nopeasti kasvavana se kohta rehottaa tuossa entiseen tapaansa.


H&M:ltä tilaamani pussilakanasetti jäi omaan makuuni liian tummaksi ja lähtivät palautuksena takaisin. Omaa liinavaatekaappia penkoessani löysin juuri passelit pinkit pussilakanat.


Tuo sängynpäädyn rahi tarvitsee kyllä uuden kankaan, tämän alkuperäisen kankaan harmaus häiritsee omaa silmääni.


Pinkki valtaa siis lisää alaa. Pieninä väriläiskinä sielä täällä. Pidän näistä pinkeistä asioista niin paljon. Omaa mieltä piristävät kummasti ja tänne väri on nappivalinta!

- Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti