keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Mustana.


Kevät marssittaa sisustusliikkeisiin joka vuotisia sailorhenkistä sini-puna-valkoraitaa, ankkurikuosia ja kaislamattoja ja sisustusblogit täyttyy greigestä ja pastellista, mutta ei meillä.  Minä valmistaudun toivottavasti parin kuukauden päästä olevaan muuttoon tilaamalla makuuhuoneeseen verhot. Lempivärissäni mustana. 


Kuva: Jotex, Simonen samettiverho

Kuva: Jotex, Simonen samettiverho
Verhotampeiksi rouheaa niittiä.

Kuva: Glitter
Elloksella oli käynnissä hyvät alennukset jotka koskivat myös huonekaluja. Olen muutamaan otteeseen palannut aina tarkastelemaan samoja tuotteita. Ja nyt ostoskorin kautta kotiutin seuraavat ihanuudet.

Kuva:Ellos, Royal- seinähylly
Makuuhuoneeseen sängynpäätyyn olen pitkään haaveillut penkkiä jolle voisi nätisi laittaa tyynyt ja päiväpeitteen yön ajaksi. Että ikävöin nätisti pedattua sänkyäni! Penkin päällinen on tumman ruskeaa kangasta ja jossain kohtaa päällystän sen mustalla sametilla, mutta se sitten tuonnempana.
Kuva: Ellos, Stoppad-penkki
Ruokapöydän tuolit ovat meillä siinä pisteessä, että jonkinlainen työpaja pitäisi pistää pystyyn niiden korjaamiseski käyttökuntoon. Joten salaisesti olen haaveillut jo hetken uusista tuoleista. Muutaman vuoden. Salaisesti. Huokaillut näiden perään.

Kuva: Rowico, Stella

Kuva: Rowico, Stella
Juuri syvimpään harmittelun aallonpohjaan (olisin käynnistänyt megalomaanisen työpajan vanhojen tuolien korjaamiseksi) laittoi Kruunukaluste Rowicon Stellalle -20% alennuksen päälle. Tarjoushaukkana tietenkin liikkeeseen koeistumaan ja livenä fiilistelemään näitä. Tilaukseen lähti 6 kpl mustaa kaunotarta.

Kuva: Rowico, Stella

Kuva: Rowico, Stella

Kuva: Rowico, Stella

Kuva: Rowico, Stella
Muutama lista vielä ja nämä saa sitten kantaa paikoilleen... JAKSAA, JAKSAA!!!


- Heidi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti