torstai 10. joulukuuta 2015

Joululahja itselle

Päätin ostaa itselleni joululahjan...tai pari. Tollottelin Black Friday-tarjouksia ja hauduttelin asiaa Crazy Mondayn puolelle. Sitten annoin periksi. Olen nyt vuoden verran käynyt kyttäämässä erästä päiväpeittoa ja koristetyynyjä yhdessä englantilaisessa lempiputiikissani, House of Fraserissä. Yksi suosikkimerkkini sisustamisessa on kyseisen tavaratalon myymä Biba. Todella järisyttäviä tuotteita, jos pitää kimalluksesta, art decosta, eläinkuoseista ja kultaisen ja mustan liitosta.

 Päiväpeitto on mustaa samettia johon on kultaisella kimaltavalla langalla kirjailtu leopardikuvio, kooltaan 200cmx220cm. Kuvissa tämä on jo hieno, mutta kun sen sain käsiini niin peitto oli vielä mahtavampi. Ihana!
 Pakko oli saada myös tämä koristetyyny kaksin kappalein. Tässäkin kullan kimallusta ja samettia.

Minä lukeudun niihin ihmisiin, jotka vaihtavat verhoja vuodenaikojen, sesonkijuhlien ja fiiliksen mukaan. Samaa tahtia saa vaihtua päiväpeitto, koristetyynyt ja osa matoista. Näitä siis on kertynyt jo kasa vuosien myötä. Saan tästä aika-ajoin palautettakin, että "sullahan on jo tollanen". Minä pidän sisustamisesta, pidän kauniista ja kimaltavista asioista. Viihdyn kotona myös todella hyvin. Aikani tavaroitani repussa kantaneena ja muiden nurkissa varastoineena, arvostan kotia ja sen pysyvyyttä todella paljon. Kaikelle on ollut oma aikansa, mutta nyt on kodin rakentamisen vuoro.


                                                                   - Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti